top of page

UZUN SÜRE KALICI MUHTEŞEM DUDAKLAR IÇIN

Rujun sürdükten kısa süre sonra bulaşıyor veya çıkıyor mu?

O zaman sana bazı önerilerimiz olabilir. Rujunu nasıl süreceğine ve daha uzun dayanmasını nasıl sağlayacağına dair bazı ipuçlarımız var.

ruj sürme tüyoları

Öncelikle Dudaklarını ölü derilerden arındır. Dudağındaki ölü derilerden kurtularak dudaklarını pürüzsüzleştirir ve rujun dudaklarına daha fazla entegre olmasını sağlayabilirsin. Ayrıca dudaklarının daha yumuşak olmasını sağlar. Dudaklarını birkaç saniye boyunca bir diş fırçası ile nazikçe fırçalayarak ölü derilerden kurtulabilirsin.

Ayrıca bir ölçek yağ ile bir ölçek şekeri de karıştırıp dudaklarını ovabilirsin.


Dudak ovmasında kullanılabileceğin jojoba yağı, zeytinyağı ve hindistan cevizi yağı gibi faydalı olanlarını kullanabilirsin. Yağ kullanımı dışında balın da bu işlem için gayet uygun olduğunu unutma.


Dudaklarını nemlendir.

Dudaklarını ölü derilerden arındırdıysan şimdi hem rujuna alt yapı hazırlamak hem de yumuşacık dudaklara sahip olmak İçin dudak nemlendirici kremini sürmelisin.

Kremi birkaç dakika bekletmen daha iyi sonuç verecektir. Ayrıca mum kıvamında bir krem kullanmanı da kalıntı bırakmaması açısından tavsiye ederiz.

Dudaklarına baz olarak fondöten uygula.

Bu, işlem rujun doğal renginde durmasına yardımcı olur. Yüzüne uyguladığın fondöteni dudağına bir sünger ya da fırça yardımıyla dudaklarını gülümseme modunda gerersen dudağında bulunan çizgi ve çatlakların dolmasını sağlarsın.


Dudak kalemi? Dudak kalemi ruja tutunabileceği alan verir ve rujun daha uzun dayanmasını sağlar. Ayrıca rujun daha eşit sürülmesine yarar ve bulaşmasını önler.

Rujun iddialı bir renkse rujundan biraz daha koyu ton, baz olarak fondöten sürdüysen ve daha doğal bir görünüm istiyorsan, kaleminin rengini dudaklarınla aynı tonda seç.

Ayrıca daha yumuşak ve daha doğal bir görünüm için dudaklarının köşesine sürdüğün dudak kalemine parmağınla dokunuşlar yap. Bu, keskin köşelerin yumuşamasını sağlayacaktır.


Son dokunuş önemli

Rujun dudaklarında daha uzun kalabilmesi için tatbiki ruj tonuna uygun bir pudra önemlidir.

Bütün bunlar size zahmetli geldiyse tek hareketle uzun süre kalıcı ve muhteşem dudaklara kavuşabilirsin çünkü biz bitti demeden bitmeeez 😉





.

2 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page